ACC Question Solution 2020 AD | Duduk MCQ Exam Answer Assistant Director

The ACC MCQ Exam Question Solution 2020 for the Duduk Assistant Director AD MCQ Answer is available now. The MCQ examination of the ACC Assistant Director AD held today on 28 February 2020. This year more than ninety thousand candidates sat for the Dudok ACC Assistant Director AD posts. As the examination is over, now watch the ACC MCQ Examination question and find out the solution and answer.

ACC MCQ Exam Question Solution 2020ACC MCQ Exam Question Solution 2020

ACC MCQ Exam Question Solution 2020

Today is Friday that is known as a holiday in our country. So, giving a solution to any examination question is very hard before noon due to the prayer. However, the ACC MCQ examination question is going to reach on our hand and we will solve it very soon. Already the MCQ examination question for the ACC Assistant Director and Court Inspector MCQ Exam 2020 has come to us and our experts are on it for giving the solution.

How were you ACC MCQ examination for the Dudok ACC Assistant Director AD and Court Inspector you can find here? Only finding out the examination solution for the anti-corruption commission MCQ examination, you may match it. However, I am not going to say that you have been selected for the job. But, I can give you the assurance that you will find your confidence in the job. By matching your correction with our question solution, you will find it helpful.

Dudok Exam Question Solution 2020

The Duduk Assistant Director of AD Answer for the ACC MCQ Exam Question Solution 2020 is currently available. The MCQ assessment took place today, 28 February 2020 of the AD Assistant Director, ACC, and the Court Auditor. For the Dudok ACC Associate Director of AD positions, over 90 thousand newcomers sat this year. As the evaluation ends, the ACC exam questions and the arrangement are currently examined and answered.

Being Friday, known as a holiday in our country. In this regard, it is difficult before the early afternoon for the petition to answer any question concerning assessments. Nonetheless, Acc’s MCQ assessment problem will meet us and we will answer it very quickly. We have been requested by our experts to address the recorded appraisal question for the ACC Assistant manager and Court auditor, Exam 2020.

ACC Assistant Director AD Exam Question 2020

Getting the answers for the Dudok ACC Assistant Director AD and Court Auditor MCQ report you might find out about here? You can only coordinate the evaluation response for the composed evaluation for the counter debasement Commission. In any event, I’ll not say you were selected for the event. I can in all cases confirm that your confidence in the activity will be discovered. We will consider it appropriate when combining the response with our inquiry agreement.

What will be your next target today after having a MCQ examination can look there? No, the people are for searching to download the ACC Exam Question solution 2020. We will try to give what you want. Especially, those who have sitten for the Dudok AD and court inspector post will be our main focus today. So, get ready yourself to find out the examination question solution as our website goes by the way.

ACC AD Exam Question Solution

Today is the inspector and Assistant director’s selection test. Always good wishes and blessings to you all, the good of the last good, so today is the day when you give the first to the end, without excess pressure. Exam question has been uploaded and, after your examination, there is a request to share the question in the group. Now, you have done your part in uploading the question. Then, give us time to make the solution in 2020.

To get more jobs Join our Facebook Group

সকল চাকুরির বিজ্ঞপ্তি দেখতে এখানে ক্লিক করুন

AD Exam English Question Solution

23. A place for keeping bees is 

Ans: a) Apiary

24.  Which word is correct?

Ans: a) Lieutenant 

25.  Verb of the word “Simplification’ is-

Ans: c) simplify

26. Choose the correct meaning of Greek to-

Ans: b) অজানা

27. The Noble Prize of Literature in 2019 is awared to-

Ans: c) Peter Handke

28. You must adhere——–your principle.

Ans: To

29. Theocracy is the rule of –

Ans: c) Church

30. Which is the following is incorrect?

Ans: hugest

31. The Meaning of ‘Posterity’ is-

Ans: Later Generation.

32. Choose the synonym for Stubborn-

Ans: obdurate

33. Which one is correctly spelled?

Ans: Tsunami

34. আমার ক্ষুদা নেই- translate into Bangla-

Ans: I have no appetitte.

35. The meaning of ‘feel at home’-

Ans: Free and easy

36. A place where verything is perfect-

Ans: Utopia

37. Howl is the sound of –

Ans: Dog

38. A place for keeping dogs is know as-

 Ans: Kennel

39. Which is one is correctly spelt?

Ans: supercitious

40. What is the meaning of Draw Up-

Ans: Fininsh

ACC AD Bangla MCQ Question Solution 2020

Check the Bangla Question Solution for the Anti-corruption commission ACC AD and Court Inspector MCQ Exam Question Solution 2020. There are a total of 20 (twenty) MCQ questions in the AD and Court Inspector MCQ examination. Here we have given the answers for each of the 20 MCQ questions. However, you can leave a comment below if you like our website. We deserve that you are our best companions. So, we want to go far with your help.

General Knowledge, Mental Ability & Computer MCQ Question Solution 2020

Here you will also find the question solution for the ACC Assistant director AD and court inspector General Knowledge, Mental Ability & Computer MCQ Question Solution 2020. Open the PDF file to watch the answer to all questions from here. We the www.allnewjobcircular.com team is here only for helping you.

acc dudok ad mcq question solution 2020

acc dudok ad mcq question solution 2020 acc dudok ad mcq question solution 2020  

  

Dudok Admit Card Download 2020 | ACC Admit Card Assistant Director AD & Court Inspector Exam

ACC Viva Date 2020 (Changed) | Dudok Data Entry/Control Operator Exam Viva Date 2020

The Author

All New Job Circular

The head of the team at www.allnewjobcircular.com is Md Suzon Ali, who is a masters' student at the Rajshahi University English department. Suzon Ali is also the Rajshahi University reporter at English daily New Age, the outspoken renowned English daily in Bangladesh. He is the president of the Rajshahi University Journalist Association which is known as Rajshahi University Sangbadik Samiti. He has a five-year of experience in writing several blog articles and news articles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.